Saniyede Kabul Olan Dua (10 Saniyede)

10 saniyede kabul olan dua, istek ve dilekleri olan kişilerin başvurduğu ilk yollardan birisidir. Allah C.C’den isteyerek amacınıza kısa sürede ulaşabilirsiniz. Özellikle zorda kaldığınız durumlarda edeceğiniz saniyede kabul olan dua, faziletleri fazla olan kelamlar arasındadır. Buna ek olarak anında kabul olan dilek duası olarak da bilinmektedir.

Eğer zamanınız kısıtlıysa ve hemen istediğiniz şeye ulaşmak istiyorsanız, aşağıda bulunan 10 saniyede kabul olan duayı okuyabilirsiniz.

Saniyede Kabul Olan Dua Nasıl Okunur?

Nerede ne durumda olursanız olun, aciliyeti bulunan ve önem taşıyan istekleriniz için saniyede kabul olan dua okuyabilirsiniz. Hiç şüphesiz ki alemlerin rabbi isteklerinizi duyacak ve size yardım edecektir. Duayı etmeden hemen önce niyet etmeli ve sonrasında etmeye başlamalısınız.

Örnek vermek gerekirse, “Alemlerin Rabbi, her şeyi gören – duyan ve bilen Allah Celle Celalu. Niyet ettim senden istemeye” gibi niyet edebilirsiniz. Her ne amaçla edecekseniz, niyetinizi ona göre edebilirsiniz.

Saniyede kabul olan dua için ilk önce verdiğimiz örnekteki gibi niyet edin.

  • Ardından 3 kere ihlas suresi,
  • 1 kere fatiha suresini okuyun.
  • Ardından istediğiniz şeyi dile getirin.

Allah’ın da izniyle 10 saniyede kabul eden dua edilmiş olur.

58 Saniyede Kabul Olan Dua yazısı da ilginizi çekebilir.

Hızlı Saniyede Kabul Olan Dua

Bazı durumlarda çok hızlı sonuç almak gerekebilmektedir. Allah C.C’den istemek, hiç şüphesiz ki her zaman hayırlarla sonuçlanır. Edilen duaların ve isteklerin ne zaman kabul olacağını hiç şüphesiz alemlerin Rabbi bilir. Fakat Peygamber Efendimiz HZ. Muhammed S.A.V’in de önerdiği bazı Hızlı Saniyede Kabul Olan Dua bulunmaktadır. Hadislerle günümüze kadar gelen bu dualar şu şekilde sıralanabilir

Bu duayı da okuyun:  Bağlama Büyüsü
OkunuşuArapçasıAnlamı
rabu alealamin , ‘ant taraa kula shay’ , ‘ant taerif kula shay’a. sawf tajid alhala limushkilati.رب العالمين ، أنت ترى كل شيء ، أنت تعرف كل شيء. سوف تجد الحل لمشكلتي.  Alemlerin rabbi sen her şeyi görür, her şeyi bilirsin. Sen derdime çareyi bulursun.
saeadani allh , ‘arini mkhrjan.ساعدني الله ، أرني مخرجًا.  Allah’ım sen bana yardım et, bana bir çıkar yol göster.
Saniyede Kabul Olan Dua (10 Saniyede)

Yıldırım Hızıyla Kabul Olan Dua

Yıldırım hızıyla kabul olan dua, geçmişten günümüze kadar bilinmekte ve nesilden nesile tavsiye edilmektedir.


Yüzde yüz kabul olan dualar edilmeden önce, mutlaka Ayetel Kursi okunmalıdır. Sonrasında ise ne isteniliyorsa Allah’tan dilenmelidir. Ek olarak Allah’ın geri çevirmediği dilek duası da mutlaka Ayetel Kursi ile beraber edilmelidir.

  • İlk olarak Ayetel Kursi’yi okuyun.
  • Ardından 3 ihlas suresi,
  • 1 fatiha suresi okuyun.

Allah’ın geri çevirmediği dilek duasını etmek için isteklerinizi sessiz şekilde dile getirin. Bu sayede saniyede kabul olan dua edilmiş olur.

SANİYEDE KABUL OLAN DUA (10 SANİYEDE)
SANİYEDE KABUL OLAN DUA (10 SANİYEDE)

Yüzde Yüz Kabul Olan Dualar

Yüzde yüz kabul olan dualar, zikir şeklinde edilen dualardan da oluşabilmektedir. 10 kere tekrar edilmesi yeterli olmaktadır. İlk olarak her zaman söylediğimiz gibi niyet edin ve ardından aşağıda bulunan duayı 10 kere tekrar edin.

allahuma rabi alealamina. ‘ant kuliy alqudratu. ‘ant faqat man yastatie ‘an yunqidhani min hadhih almushkilat , ‘ant faqat man yumkinuh ‘iinqadhi. saeadani , amnahni rahmatuka.

Yıldırım hızıyla kabul olan dua bu şekildedir. İstediğiniz şey, duayı etmenizin ardından anında kabul olur.

Video kaynağı

Yorum yapın