Birini Kendine Deli Divane Aşık Etme Duası

Birini Kendine Deli Divane Aşık Etme Duası ve Aşkından çıldırtma duası bugün birçok sevgili ve evli kişi tarafından araştırılır. Her ne kadar bu gibi bağlar bir sevgi ile kurulsa da zaman içerisinde bir taraf eskisi gibi sevmeyebilir. Bu durumun tersine dönmesini, yani sevdiğiniz kişinin sizi tekrar sevmesini istiyorsanız bu duayı okuyabilirsiniz.

Burada ilk olarak bunların dua olduğunu, büyü olmadığını bilmeniz gerekir. Büyünün İslam dininde haram olduğu unutulmamalı, dikkatli hareket edilmelidir.

Eğer sevdiğiniz kişinin size karşı eski sevgisi kalmamışsa, aranız açılmışsa ya da tartışma nedeniyle konuşmuyorsanız, Peygamber Efendimizin aşık etme duası okuyabilirsiniz. Böylece yüce Allah’ın izniyle sevgi bağını da tekrar kurabilirsiniz.

Aşkından Deli Etme Duası

Sevgi her ne kadar iki taraflı olsa da sonsuza kadar devam etmez. Tek taraflı sevmek de zaman içerisine bir ilişkiye zarar verir. Bunların yaşanmasını, olası ayrılıkların yaşanmamasını istiyorsanız Peygamber Efendimizin aşık etme duası okumanız mümkündür.

Buna ek olarak okuyabileceğiniz farklı Birini Kendine Deli Divane Aşık Etme Duası çeşitleri de vardır. Bunlardan biri namaz kılmaktır. İlk olarak hem gusül abdestinizin hem de normal abdestiniz olduğundan emin olunmalıdır. Ardından da namaz kılmak için uygun bir yer bulunmalıdır.

Bundan sonra sabah vakti girdiğinde iki rekat namaz kılınmalı, ardından da dua edilmelidir. Ancak hayırlısının olmasını dilemeniz gerekir. Bu sürekli yapılırsa aşkından çıldırtma duası da çözüm verebilir. Ayrıca Kur’an-ı Kerim’de bulunan Rum suresinin 21. ayetini okumanız da mümkündür.

Birini Kendine Deli Divane Aşık Etme Duası

Birini Kendine Deli Divane Aşık Etme Duası: Çok Sevmesi İçin

Bir ilişkide diğer tarafından sevgisinin azalması ya da artık sevmiyor olması karşı tarafa büyük bir üzüntü ve zarar verir. Bu nedenle neler yapılabileceği sık sık düşünülür. Yüce Allah’a dua ederek, hayırlısı ile olmasını dilemeniz mümkündür.

Bu duayı da okuyun:  1 Günde Aşık Etme Duası (Sevdiğin Kişiyi Körkütük Deli Gibi)

Seni görmeden duramasın dua arıyorsanız, bunun için farklı duaları okumanız da mümkündür. Birini Kendine Deli Divane Aşık Etme Duası aşağıda olduğu gibidir;

  1. Ya Kadim, Ya Daim, Ya Kadim,
  2. Ya Daim, Ya Karrar, Ya Ehad, Ya Muhammed,
  3. Kul huvallahü ehad, allahüsamed lem yelid velem yuled
  4. Ve lem yekün lehu küfuven ehad.
  5. Ve sallallahu ala
  6. Seyyidina Muhammedin ve alihi ecmain.

 Bu duayı etmeniz için belirli bir zaman aralığı yoktur. Bu nedenle anında tesir eden aratan dua günün herhangi bir vaktinde okunabilir. Kolay olduğu için ezberleyip sürekli etmeniz mümkündür.

Birini Kendine Deli Divane Aşık Etme Duası

Sevdiğiniz kişinin aynı şekilde sizi sevmesini istiyorsanız ve 1 günde aşık etme duası arıyorsanız, edebileceğiniz farklı dualar da vardır. Bunlardan bir tanesi de aşağıda yer almaktadır;

  1. Allahümme, ya müfettihal ebvab,
  2. Ve ya müsebbibel esbab,
  3. Ve ya mukallibel kulubi vel ebsar,
  4. Ve ya delilel mütehayyirin,
  5. Ve ya giyasel müstegisin
  6. Ve ya müferricel mahzunin,
  7. Tevekkeltü aleyke ya rabbi,
  8. kadaytü fevveztü faraztü emri ileyke,
  9. Ya rezzaku,ya fettahu, ya basitu,
  10. Ve sallallahu ala hayri halkihi
  11. Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain.

Ancak her dua gibi bunu da ihlaslı ve temiz bir kalple okumanız gerekir. Böylece yüce Allah tarafından kabul edilebilir. Peygamber efendimizin aşık etme duası ederken niyetiniz de belirtilmelidir.

Birini Kendine Deli Divane Aşık Etme Duası
Birini Kendine Deli Divane Aşık Etme Duası

Sevdiğini Geri Getirme Duası

Birini Kendine Deli Divane Aşık Etme Duası Her ne kadar kişilerin bir sevdiği ya da eşi olsa da artık sevmiyorsa çiftler birbirinden tamamen uzaktır. Eğer taraflardan biri hala seviyorsa, bu doğal olarak bir duygusal zarar verir. Tekrar sevmesini istiyorsanız, 1 günde aşık etme duası ve aşkından çıldırtma duası etmeniz mümkündür.

Bu duayı da okuyun:  Sevdiğim Adam Bensiz Nefes Alamasın Dua

Bunun için farklı dualara da bakıyorsanız, aşağıda yer alanı da yine okuyabilirsiniz;

  1. La havle ve la kuvvete illa billahi
  2. Sihibul cevli vet tavlis
  3. Semiıs-seriıl mücibil kahiri
  4. Allahümme leyse fi mülkiki
  5. Seyin yağzebü-anke
  6. Ve la galibü leke ilahül
  7. Alihetü ve rabbü
  8. Külli seyin ve ente
  9. Ala külli seyin kadir
  10. Birini Kendine Deli Divane Aşık Etme Duası

Seni görmeden duramasın dua istiyorsanız, bunu okumanız da mümkündür. Tüm bunları günün herhangi bir zamanında etmeniz mümkündür. Ancak duaların kabul olduğu zamanların olduğu da unutulmamalıdır.

Bu bakımdan oruç zamanı, ezan ve kamet arasındaki zaman, ezan saati gibi aralıklar mutlaka dua etmek için değerlendirilmemeli, asla kaçırılmamalıdır.

Video kaynağı

“Birini Kendine Deli Divane Aşık Etme Duası” üzerine bir yorum

Yorum yapın