Sevdiğim Adam Bensiz Nefes Alamasın Dua

Sevdiğim adam bensiz nefes alamasın dua, sevdiğiniz kişiyi kendinize aşık etmek için edilecek dualar nelerdir? İnsanlar birbirilerine karşı güzel duygular besleyebilmektedir. Ancak bazen öyle durumlar yaşanır ki bir taraf çok severken karşı tarafta benzer hisler yoktur. Bu durumda sevdiğiniz kişinin de en az sizin duygularınız kadar sizi sevmesini istersiniz. Bu durumda her derdimizde olduğu gibi dua etmek gerekir.

Yüce Allah kullarının iyi niyetle edilen dualarını kabul eder. Sevdiğim adam bensiz nefes alamasın dua ederken zikredilmesi pek doğru olmayan bir cümledir. Rahman ve Rahim olan Allah der ki kimi benden çok seversen onu senden alırım. Kişinin birine karşı sevgi duyuyor olması insani bir durumdur. Ancak sevgi ve aşk abartıya kaçmamalıdır. En gerçek sevginin yüce Allah’a olması ve kimseye karşı aşırı sevgi, muhtaçlık duyulmaması gerekir. Aksi halde ne kadar çok isterseniz isteyin yüce Allah size aradığınız sevgiyi vermeyebilir.

Sevdiğiniz insanın size karşılık vermesini istiyorsanız Allah’a olması gerektiği şekilde içten bir dua edin. Allah’ın kudretini ve sevgisini hiçbir insana denk görmeyin. Yüce Allah ol dediğinde oldurandır. Eğer karşınızda sizi sevmeyen bir insan varsa ya da ayrılık acısı çekiyorsanız sevdiğinizin size dönmesi ve sevmesi için yüce Allah’a dualar edin.

Sevdiğim Adam Bensiz Nefes Alamasın Dua
Sevdiğim Adam Bensiz Nefes Alamasın Dua

Sevdiğim Adam Bensiz Nefes Alamasın Dua: Yakıp Kavuran Dua

Dinimizde insanların birbirilerine sevgi ve muhabbet duymasında bir sakınca yoktur. Hatta evlilik dinimizde oldukça önemli bir birlikteliktir. Dine uygun şekilde evlenmek, bir insana sevgi ve sadakat göstermek çok iyi davranışlardır. Bu gibi durumlar yaşanması için iki tarafında da rıza göstermesi ve birbirilerini sevmesi mühimdir. Kişinin sizi sevmemesi durumunda aşk duası ve yakıp kavuran dua çeşitleri de bulunmaktadır. Sevginizin karşılığını alabilmek için etmeniz gereken dualar şöyle sıralanır;

  • 3 kez İhlas suresi okumak
  • 1 kez Fatiha suresi okumak
  • 1 kez Ayetel Kürsi suresi okumak
  • Sevdiğim Adam Bensiz Nefes Alamasın Dua
Bu duayı da okuyun:  Beyaz Muma 7 Kere Okunan Dua

Bu 3 sure de dinimizde çok önemli olan surelerdir. Her biri yüce Allah’ın kudretini ve kullarının ibadetini anlatmaktadır. Yüce Allah’ın kudretine karşı teslim olmak ve aşkınız eğer kaderinizde varsa gerçekleşmesini dilemek ilerleyen zamanda etkili olacaktır. Bu surelerin 1 hafta boyunca her gün okunması önerilir. Bu şekilde yakıp kavuran dua ve sureler okumuş olursunuz ancak eğer karşınızdaki insanla bir sevgi ve aşk bağı kaderinizde yoksa ve dualarınız içten değilse bir değişiklik görmemeniz mümkündür.

Hemen Aratan Dua

Birilerine karşı sevgi duyan ve çeşitli sebeplerden dolayı ayrılık yaşayan insanlar sıklıkla hemen aratan dua var mıdır şeklinde soru sormaktadır. İnsanlara karşı sevgi duymak ve barışma isteği gayet doğaldır. Birileriyle güzel duygular yaşadığınızda ve üzücü şekilde ayrıldığınızda tekrar barışmak istemeniz doğaldır. Bu gibi durumlarda eğer konuşarak anlaşılamayacak durumdaysanız en uygun şey dua etmektir. Dua ettiğinizde yüce Allah sizin hayırlı ve içten olan dualarınızı kabul eder.

Birilerinin sizi geri araması için dua etmek ya da hemen aratan dua olarak bilinen bir dua söylenemeyebilir. Bu duruma karşılık birçok insan dinimizce yanlış ve günah görülen büyüler yaptırmaktadır. Büyü yaptırmak çok büyük bir günahtır. Büyüler Allah’a şirk koşmak olarak dahi görülmektedir. Bu sebeple hemen aratan dua adı altında yapılan ritüeller ve büyülerden uzak durun.

Kişinin size tekrar deliler gibi aşık olması, anında tesir eden aratan dua olarak sorulan sorularda ilk akla gelen yine İhlas, Fatiha ve Ayetel Kürsi sureleri okumaktır. Size aşık olmasını, tekrar dönmesini ve aramasını istediğiniz kişi için 1 kez Ayetel Kürsi, 3 kez Fatiha ve 3 Kez ihlas suresi okunduktan sonra içten bir barışma duası edilir.

Sevdiğim Adam Bensiz Nefes Alamasın Dua
Sevdiğim Adam Bensiz Nefes Alamasın Dua

Sevdiğim adam bensiz nefes alamasın dua ve yakıp kavuran dua olarak bilinen bu dualar aslında aşık olduğunuz kişiyle gerçek bir gönül bağı ve iyi düşünce halinde kabul olmaktadır. Yüce Allah kullarına her dertleri için zikredebilecekleri Esma’ül Hüsnalar da vermiştir. Zikredilecek olan Esma’ül Hüsnalar içten dileklerinizin gerçekleşmesi ve sevgili ile barışmak için okunur. Bu Esmalar şunlardır;

  • Er Rahman
  • El Vehhab
  • Es Sabbur
  • El Mucib
  • Es Selam
Bu duayı da okuyun:  Orijinal Çevirgel Duası

Yüce Allah’a dua etmekten ve her derdinizde ona sığınmaktan vazgeçmeyin…

İçerik Önerisi: Telefonda Ücretsiz Bakım Yapan Hocalar – Ücretsiz yardım eden medyumlar

“Sevdiğim Adam Bensiz Nefes Alamasın Dua” üzerine 7 yorum

Yorum yapın